Jobba hos oss!

Falu Stenhuggeri AB är ett familjeföretag med över 40 år i branschen. Vi tillverkar nya gravstenar, textkompletterar, renoverar och rengör befintliga gravstenar. Vi säljer även fönsterbänkar, bänkskivor samt övrig inredningssten och marksten. Sten är ett slitstarkt material som håller i generationer och som går att anpassa på många olika sätt. Vår duktiga personal hjälper våra kunder med val av sten.

I vår koncern ingår även Falu Flytt Transporter som har som huvudsyssla att bedriva bohagflyttar, kontosflyttar, flyttstädning samt magasinering och Falu Stenhuggeri Förvaltnings som förvaltar fastigheter.

Vi söker nu en kundmottagare/administratör till vårt kontor och verkstad i Falun.

I arbetet ingår kontakt med våra kunder gällande förfrågningar, beställningar, information och service. Registrering, dokumentation samt lättare administrativa arbeten.

Du kommer hantera kundmottagning inkommande orders samt besök i vårt showroom.

Vi söker dig som är positiv och hjälpsam, har lätt för att anpassa dig till olika människor och situationer, samt tycker om att arbeta i full fart med kunden i fokus.

Du har lätt för att ta egna initiativ och har heller inga problem att samarbeta i grupp.

Villkor:

  • Lön: efter överenskommelse
  • Heltid
  • Arbetstid: kontorstid mån-fre
  • Krav: Svenska i tal och skrift
  • Meriterande: Arbete i Visma, Exel, Word samt andra ekonomiprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens slut.

Välkommen med din ansökan till: info@falustenhuggeri.se